responsive-web-design

Comunicación y Web

Un cop feta una valoració de les necessitats del teu web i analitzades les teves propostes, Assegurem una implementació tècnica que s’adapti completament al grafisme, mitjançant la fusió òptima entre la tecnologia, la usabilitat i el disseny gràfic. Et garantim la pujada d’esglaons en les planes de resultats dels buscadors. T’assessorem en la redacció dels continguts del teu lloc web i implementem les últimes tècniques SEO.

  • Elaborem estratègies de comunicació per a professionals i organitzacions a la xarxa.
  • Aportem la creació i l’actualització del disseny de la imatge corporativa, amb el seu desplegament en arts finals en els múltiples suports.
  • Establim un pla de comunicació personalitzat per a la potenciació de la identitat digital professional a la xarxa.
  • Comptem amb experiència contrastada per al  posicionament de productes i continguts a Internet.
  • Utilitzem els recursos de codi obert per a la creació d’espais web a la xarxa que llueixen de meravella en qualsevol tipus de dispositiu (RWD).
  • Completem els projectes amb el registre de dominis, l’allotjamentdel web i bústies de correu electrònic personalitzades.
  • Tots els projectes es poden acollir a diferents fórmules de  manteniment i actualització.

Organización de eventos

Organització, concepció, producció i execució d’esdeveniments culturals. Treballem en l’organització i producció d’actes i activitats, ja siguin de caràcter públic o privat. Ens adaptem als requeriments i les necessitats específiques de l’acte que cal organitzar i podem aportar des del disseny fins a la programació de l’esdeveniment.

#EspaiSid

#EspaiSid és un projecte per compartir idees, dialogar sobre art i també inspirar i desenvolupar projectes de creació artística. Un espai per oferir una botiga efímera o exposició temporal per a artistes i marques permetent, així, connectar amb el públic  per compartir, entretenir-se i reunir-se, oferint una experiència oberta, atractiva i innovadora.